جستجوگر در این تارنما

Saturday, 24 April 2021

آیا باتری آلومینیوم و هوا برای خودروهای الکترونیکی برد طولانی به ارمغان می آورد؟

یک رکن اساسی برای انتقال موفقیت آمیز به سوی خودروهای الکتریکی ، محدوده برد مسافت طی شده توسط باتری های خودرو است.  تاکنون این مسافت انتظارات کاربران را برآورده نکرده بود. این ممکن است اکنون تغییر کند.

باتری های آلومینیوم و هوا دارای دو مزیت عمده نسبت به باتری های یون لیتیوم هستند: ظرفیت آنها به طور قابل توجهی بیشتر است و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید بسیار گسترده تر هستند. با این حال ، تاکنون به ندرت از آنها استفاده شده است. این عمدتا به وجود یک مشکل برمی گردد: باتری های آلومینیوم و هوا بسیار کوتاه عمر هستند. با این حال ، یک راه حل موجود میباشد.

باتری آلومینیوم-هوا-روغن

باتری های آلومینیوم و هوا خاصیت آزار دهنده ای دارند و آن اینستکه این باتریها هنگام استفاده نشدن از آنها هم تخلیه می شوند. در نتیجه ، طول عمر آنها تنها چند روز است. شارژ مجدد نیز امکان پذیر نیست. باتری جدیدی پس از یکبار استفاده مورد نیاز است. با این حال ، دانشمندان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) برای حل سریع خود تخلیه شدن راه حلی یافته اند.  الکترود فلزی به طور معمول توسط الکترولیت خورده می شود تا زمانی که از کار بیفتد. برای جلوگیری از این امر ، محققان در زمان خاموشی روغن را جایگزین الکترولیت کردند که از الکترود در برابر خوردگی محافظت می کند. به محض اینکه جریان برق دوباره جریان یابد ، مایعات دوباره مبادله می شوند. این می تواند عمر باتری را به حدود یک ماه افزایش دهد. با این حال ، باید دید که آیا این محلول برای استفاده روزمره نیز مناسب است یا خیر و می تواند در عملکرد استاندارد پیاده سازی شود.

پتانسیل احتمالی اینگونه باتریها شگفت انگیز است

چگالی انرژی باتری های آلومینیوم و هوا بسیار بیشتر از باتری های یون لیتیوم است. به گزارش دیلی میل ، گفته می شود که آنها نه برابر بیشتر انرژی تولید می کنند. این بدان معناست که دامنه برد مسافتی از 1500 تا 2500 کیلومتر برای خودروها امکان پذیر است. این باتری همچنین می تواند در وسایل نقلیه بسیار سنگین تر مانند اتوبوس یا کامیون مورد استفاده قرار گیرد. این عملکرد راه های کاملا جدیدی را برای تحرک الکتریکی باز می کند. بعلاوه ، آنها نباید به اندازه باتری های لیتیوم یون برای محیط زیست مضر باشند و بازیافت آنها نیز آسان میباشد. بدینوسیله هم تولید و هم بازیافت ارزان تر تمام میشوند.

مهندس Trevor Jackson شروع به تولید می کند

مهندس انگلیسی Trevor Jackson برای پژوهشهای بیشتر در این زمینه قراردادی چند میلیون پوندی برای آغاز تولید باتری های آلومینیوم هوا با شرکت انگلیسی Austin Electric امضا کرده است.

برد مسافتی تسلا مدل S چیزی حدود 600 کیلومتر است. بنا به گفته ترور جکسون در دیلی میل ، همین خودرو قادر خواهد بود مسافتی بیش از 4300 کیلومتر را با یکی از باتری هایش انجام دهد.  اینجا تنها یک مشکل اساسی وجود دارد. فناوری جدید هنوز قابل شارژ نیست ، بنابراین این یک محصول یکبار مصرف گران قیمت است - قیمت هر باتری 5000 پوند، معادل 5800 یورو است.

اینكه در حال حاضر این باتریها قابل شارژ مجدد نیستند، از دید او مشكلی ایجاد نمی كند. او میگوید تنها لازم است كه در صورت لزوم ، شبكه فروشندگانی وجود داشته باشد تا با خالی گشتن باتری، یک باتری جدیدی خریداری كنید. باتری قدیمی را می توان به راحتی تعویض کرد و برای بازیافت به فروشگاه بازگرداند.  واضح است که این ایده تاکنون از سوی خودروسازان مورد استقبال قرار نگرفته است. با این حال ممکن است که امضای این آخرین قرارداد توانسته باشد با بالا بردن توان سرمایه گذاری جدید در به روز کردن  آلومینیوم هوا راه موفقیت را برای او هموار کرده باشد.    

Sunday, 18 April 2021

باتریهای آلومینیوم – هوا


باتری آلومینیوم هوا در حال حاضر یک سلول اولیه غیر قابل شارژ الکتریکی است که ولتاژ آن 1.2 ولت در هر سلول بوده و بر اثر واکنش شیمیایی اکسیژن هوا با آلومینیوم تولید می شود. باتری آلومینیوم و هوا چگالی انرژی بالای 1300 Wh / kg را داراست.

با این وجود با توجه به هزینه های عملیاتی نسبتاً زیاد ، باتری آلومینیوم و هوا از محبوبیت کمتری نسبت به سایر سیستم های ذخیره برق برخوردار است. با این حال برنامه هایی در بخش نظامی برای رانندگی با وسایل نقلیه الکتریکی و این گونه از باتری وجود دارند. بطور عموم وسایل نقلیه الکتریکی با باتری های آلومینیوم و هوا در شرایط مشابه  و وزن یکسان ، به طیف برد تقریبی 8 برابر بیشتر از خودروهایی که در آنها باتری های یون لیتیوم بکار رفته اند، دست می یابند.

از آنجا که باتری آلومینیوم و هوا قابل شارژ الکتریکی نیست ، در صورت استفاده مجدد ، باید آند آلومینیوم مورد استفاده و الکترولیت آن به صورت فیزیکی تعویض شوند. علاوه بر این ، باتری هنگام مورد استفاده قرار نگرفتن، از خود تخلیه بالایی برخوردار است ، به همین دلیل است که در برخی از برنامه ها ، الکترولیت فقط کمی قبل یا در حین کار در سلول قرار می گیرد. تجهیزات فنی اضافی مورد نیاز برای این دلیل اصلی توزیع نسبتاً کم و هزینه های بالای عملیاتی است.

در مورد باتریهای آلومینیوم – هوا بیشتر خواهم نوشت.