مهم نیست که بخواهیم ماشین لباسشوئی را مد نظر قرار دهیم یا اسباب بازی کودکان را، محصولات خطرناک طیف وسیعی از کالاهای عرضه شده در بازار را تشکیل میدهند. سال گذشته در کشور آلمان و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا تعداد زیادی از این محصولات از سطح بازار جمع آوری گشته و فروش آنها ممنوع اعلام شد.
در میان آنها محصولات چینی خطرناک و یا حتی مرگبار زیادی وجود دارند. 51 درصد این کالاهای خطرناک را محصولات چینی تشکیل میدهند. در میان آنها از همه بیشتر دستگاههای برقی و اسباب بازیهای کودکان بچشم میخورند. امسال نیز دولت آلمان در طی گزارش مطبوعاتی فهرست این کالاها را اعلام نموده و در دسترس عموم قرار داد.
بسیاری از وسایل برقی این لیست میتوانند برقگرفتگی ایجاد نمایند و یا اسباب بازیهای کودکانی در میان آنها وجود دارند که از مواد سمی درست شده اند که کودکان میتوانند در دهان بگذارند و یا حتی ببلعند.
اینکه از هر دسته از محصولات ( از برقی گرفته تا وسایل خانگی و اسباب بازی کودکان و غیره) چه مقدارش از کشور چین میآید را دولت آلمان اعلام نکرده است اما آلمان پس از فرانسه و ایتالیا در میان کشورهای اتحادیه اروپایی رتبه سوم را از لحاظ جمع کردن محصولات خطرناک از سطح بازار دارد.
از جمله وسایل ممنوع گشته جهت فروش میتوان از پلوپز، آب جوش کن برقی، موخشک کن، بخاری برقی و یا ماشین لباسشویی نام برد. در میان دستگاههای بزرگتر نیز ماشین آلات ساختمانی و یا جرثقیل های متحرکت برقی که استانداردهای ایمنی لازم و کافی را نداشتند، بچشم میخورند.
از دیگر محصولات چینی همچنین میتوان از ووزولا که در جریان جام جهانی فوتبال به جهانیان معرفی شد، نام برد. این بوق که با قدرت 120 دسی بل صدا میدهد میتواند به کری انسان منجر گردد.
در کنار این کالاها میتوان از مواد غذایی هم نام برد که از نظر سلامت جسمانی کاملا خطرناک محسوب میشوند.
در میان کشورهای اروپایی که در آنها نیز محصولات خطرناک و مضر تولید شده بودند، خود کشور آلمان با ده تا پانزده درصد کل این محصولات نامناسب، مقام نخست را دارا میباشد.
No comments:
Post a Comment